Dúró Dóráék a Magyar Narancs kedvéért közzétettek még egy nemzeti pántlikás fényképet

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 3.

Fekete Lyuk

Egyet apának, egyet anyának...és egyet a Magyar Narancs kedvéért.

Dúró Dóra és Novák Előd ismét csodálatos fotóval örvendeztette meg facebookos követőtáborát. A közösségi oldalon posztolt fotót most egyenesen szerkesztőségünknek címezte – válaszul korábbi bejegyzésünkre – a következő felütéssel:

„A Magyar Narancs megbotránkozott Dórinak a nemzetiszínű szalaggal ékesített pocakján, így "kedvükért" még egy efféle kedvcsináló kismamafotót közzéteszek."

Novák Előd

Trianon döntéshozó urai Nyugat-Magyarországot is el akarták csatolni... - szövetségesünkhöz, Ausztriához. De akadt egy maroknyi hazafi, akik fellázadtak az igazságtalan döntés ellen. A Rongyos Gárda: egyetemisták, gazdalegények, veterán frontkatonák, volt különítményesek, magyarok, németek, horvátok, bosnyákok, albánok harcoltak az országrész megmaradásáért. Hősies küzdelmük legendás diadalokon keresztül a híres, kikényszerített népszavazásig vezetett, ahol Sopron a leghűségesebb magyar városnak bizonyult.

A "megbotránkozó" (ezt honnan szedték?) írásunkat egyébként itt találják.

Dúró Dóra nemzetiszínű pántlikával kötözte körbe magát

A Mi Hazánk Mozgalom várandós elnökhelyettese pántlikás képet posztolt magáról. Fotó: facebook Egyet apának, egyet anyának, és most már kettőt a hazának. :-) Ezzel a megjegyzéssel posztolt magáról képet a Facebook-oldalán Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom negyedik gyermekét váró elnökhelyettese.

Figyelmébe ajánljuk