Igen, ez egy magyarországi kórház – Nagyon nem vicces videóval sokkolnak a kétfarkúak

  • narancs.hu
  • 2018. április 1.

Fekete Lyuk

De legalább most már van szappan és WC-papír.

Nemrég Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere azt találta mondani, hogy szerinte nem is olyan rossz a magyar egészségügy helyzete, csak sok az álhír. Úgy véli: az álhírek készítőit valakik megbízzák ilyen feladatokkal, de hamis állításaikkal nem elsősorban a kormányt lehetetlenítik el, hanem az egészségügyben dolgozókat.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistái most elindultak „álhíreket” gyártani, és ha már ott voltak, megnézték, hogy mi a helyzet a budapesti Szent János Kórházban. A tapasztalataikról készítettek egy videót is, amelyet vasárnap töltöttek fel a Facebook-oldalukra.

Ha nem hisz az „álhíreknek” Balog miniszter úr, ő is bemehet az egészségügyi intézménybe, de ha már ott van, vigyen magával szappant és WC-papírt is, mert addigra már biztosan elfogy az, amit a kétfarkúak becsempésztek.

Lassú sürgősségi, avagy a hazai Vészhelyzet

Hetente hallunk, olvasunk drámai történeteket különböző kórházak sürgősségi betegellátó osztályairól. Nem tudok, nem is lehet egy-egy adott történet kapcsán felelősséggel véleményt mondani, igazságot tenni. Mint mindig, most is azt javaslom, hogy lépjünk kicsit távolabb, nézzük meg, mi van a háttérben.

Figyelmébe ajánljuk