Kövér László szerint az ellenzék nem a magyar nemzet része
Kövér László

Kövér László szerint az ellenzék nem a magyar nemzet része

  • narancs.hu
  • 2020. április 29.

Fekete Lyuk

Hazaárulózás, kommunistázás és önfényezés - mindegy milyen évet írunk és mi van a járvánnyal, Kövér László ragaszkodik rigolyáihoz.

Interjút adott a Demokratának az ország házmestere, a magyar parlament legjobban kereső tagja, a magyar nemzet prófétája, aki szerint a koronavírus-járvány kellős közepén a világ legelszomorítóbb dolga, ha férfiként gyűlölettől eltorzult női arcot kell látnia - szóval maga Kövér László. Elmondta, hogy nagyokat vitáznak a napokban hazaárulózásban szintén nagyot menő Schmidt Máriával azon, mi is volt 30 éve a rendszerváltás: Schmidt szerint vértelen forradalom, Kövér szerint viszont nagy átverés. Azért nagy összeveszés nincs, a kvaterkázás vége mindig az, hogy egyikük szerint félig tele a pohár, a másik szerint félig üres.

A 2010-es választásokkal kapcsolatban azonban valószínűleg nincs közöttük semmiféle nézeteltérés. Kövér szerint alkotmányozó felhatalmazást kaptak a választóktól a rendszerváltozás kiigazítására, mulasztásaik részbeni pótlására. "Az viszont igaz, hogy tíz évvel ezelőtt ott tartottunk, hogy az idegen érdekeket szolgáló balliberális kormányzatok hibáinak és bűneinek következtében szinte minden anyagi erőforrás kezdett kicsúszni a kezünkből. Az 1990-ben visszaszerzett szuverenitásunk szinte teljesen kiüresedett, és egy újfajta gyarmati sors rémképe derengett fel a közeljövő látóhatárán. Egy demoralizálódott, szétesőfélben lévő államot és egy már-már hitehagyott nemzetet kellett visszarántani a katasztrófa széléről… ennyiben sorsdöntő fordulat 2010 is" - fogalmazott.

Aki kicsit is járatos kövérológiában, az sejtheti, hogy ez még csak a kezdet - a politikus akkor jön igazán formába, ha az ellenzékről vagy a Fideszt ért támadásokról beszél. Most sem történt másképp: "A magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propaganda-hadjáratát. Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata. Ilyen értelemben semmiben sem különböznek Rákosi Mátyástól vagy Gerő Ernőtől. A különbség csak annyi, hogy utóbbiak – mondjuk – belgiumi, spanyolországi szolgálat és tapasztalatszerzés után tértek vissza Moszkvából magyarországi állomáshelyükre, előbbiek közül meg némelyek – mondjuk – a tengerentúlról, egy kis ugandai vagy afganisztáni gyakorlatozást követően."

Kövér szerint a sokat támadott felatalmazási törvénnyel a világon semmi baj nincs, ami pedig a járványt illeti, az "úgy jött a magyar kormánynak, mint ablakos tótnak a hanyatt esés". De aggodalomra semmi ok, magabiztosan fordulnak majd a 2022-es választásokra.

Via 24.hu

Figyelmébe ajánljuk