Németh Szilárd megüzente a Kétfarkú Kutya Pártnak: ne viccelődjenek!

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 19., 17:06
kommentek
12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Érti a rezsibiztos a humort, de szerinte most ennek nincs itt a helye.

A Heti Tv Pirkadat című műsorának vendége volt ma reggel Németh Szilárd fideszes gasztronómus, akinek olyan kérdésekkel kellett szembenézni, mint hogy „tervez-e a Fidesz nagygyűlést az elkövetkezendő három hétben”. De voltak azért izgalmas percei is a műsornak, amelyben a rezsibiztos elmondta, hogy vicces, vicces a Kétfarkú Kutya Párt, de szerinte most nem kellene viccelni, mert a gyerekeink, az unokáink jövőjéről fogunk dönteni április 8-án, és itt „nem babra megy a játék”.

„Nyilván a humort azt bírja az ember, én azt gondolom, hogy a humornak helye van a közéletben is, de most ez nem vicc” – mondta Németh, aki humorológiai elemzésbe is bocsátkozott, és elárulta, hogy a maró gúny és a cinizmus nem egyenlő a viccel és az iróniával.

Némethet arról is megkérdezték, fenyegetőnek tartja-e Orbán Viktor március 15-i, minden kétséget kizáróan fenyegető hangú beszédét, de a Fidesz alelnöke azt mondta, az egyáltalán nem volt fenyegető, szerinte a miniszterelnök történelmi beszédet mondott.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 19., 17:06
kommentek
12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 12
  tiszapolgári
  2018. március 20., kedd 18:43
  Sziszi, mondjak egy viccet?
 2. 11
  Wolfi
  2018. március 20., kedd 09:11
  Valóban, a választás nem vicc. Csak sziszike az. Hogy juthatott ez az alak ezekhez a funkcióihoz? Szégyen az országra, jellemző az őt és pártját választókra is!
 3. 10
  szegedi789
  2018. március 20., kedd 00:08
  Most oké, hogy választás, de a sajtónak iiigenis szakmai kötelessége lenne (á la meteorológusok) kiadni egy előzetes narancsszínű sziszi-riasztást, mert ez agysejtzsibbasztóóóóanlerohasztóóóóó. Vagy mint a világszínvonalúúúú Néphadseregben, mikor is a felettes elkiáltja magát , miszerint "Atomvillanás jobbról !", és mindenki földre veti magát, úgy szerkesztők hadainak kellene olvasók millióit benavigálni/beüvölteni az asztal alá, a földön olvasókkal már nem tudunk mit kezdeni, végszükség esetén pedig mindeki húzzon a fejére egy vastag takarót, amíg elvonul a fergeteges sziszi-front.
 4. 9
  tiszapolgári
  2018. március 19., hétfő 23:31
  Abból indult ki, hogy a KDNP sem keresztény, a Fidesz sem fiatal, a Jobbik sem jobb, hát akkor a viccpárt se vicceljen.
 5. 8
  naki
  2018. március 19., hétfő 23:28
  Röf.
 6. 7
  rworse
  2018. március 19., hétfő 22:17
  Egyébként most komolyan, Sziszi megint fején találta a tőgyét: már miért viccelődjön egy viccpárt? Egy viccpárt vegye komolyan és ne viccelődjön! De komolyan!
 7. 6
  szegedi789
  2018. március 19., hétfő 21:42
  5diket folytatva:
  - Talán Sopronban indítottak egy csirkét. Ő kikotyoghatja a sziszi üzenetét. Mármint a kutyának. Bár még nem világos egy sziszi-csirke szupertalálkozó közéleti hozadéka, de látványnak már elmenne. Igaz a csirkéről valahogy így is kellene kutyára fordítani. Sziszi , szerintem, nem tudta milyen kemény küldetésre vállalkozott.
 8. 5
  szegedi789
  2018. március 19., hétfő 20:15
  Mivel a min.elnök-jelöltjük, ha jól emlékszem, egy barna labrador (?), ezért sziszinek még dolgoznia kellene egy csöppet az üzenet átadásán. Ugatásügyileg mindenképp. Nem hiszem, hogy labradorok nagy számban nézik a Heti tv (az mi?) Pirkadat c. (az mi?) műsorát. A savköpő menyét meg eleve lesavköpi a képernyőt, úgyhogy nem tudja átadni az üzenetet. Haj, de nem egyszerű ez a pannóniai élet...!
 9. 4
  Pikkelő
  2018. március 19., hétfő 18:59
  A Szilárd az egy rossz vicc, a kétfarkú meg az egyetlen komoly párt...
 10. 3
  tódi
  2018. március 19., hétfő 18:58
  "... most nem kellene viccelni, mert a gyerekeink, az unokáink jövőjéről fogunk dönteni április 8-án, és itt „nem babra megy a játék”."

  Nem ám baze! Ha egy mód van rá, én szeretném megakadályozni, hogy az unokád jövőjét is a mi pénzünkből fizessük!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk