Orbán Ráhel 12 millió forintos órával jelent meg Kötcsén

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 09., 16:09
kommentek
8
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ehhez képest az egymillió forintos táskája igazán kis tétel.

Tegnap Kötcsén összegyűlt a NER krémje, természetesen Orbán Ráhel is megjelent, akiről szemfüles olvasók hamar ki is derítették a fényképek alapján, hogy egymillió forintos Louis Vuitton táskát, illetve több százezer forintba kerülő Gucci cipőt viselt.

A Polgári Piknikről szóló képes beszámolónkat itt nézheti meg.

Így járult a NER-elit a jövendőmondó Orbán elé Kötcsére

Piknikezett Káslertől Vidnyánszky Attiláig, Fekete György, Andy Vajna, a CÖF vezérkara, továbbá boldog és boldogtalan. Szombaton rendezik meg a hagyományosan zárt körű Polgári Pikniknek nevezett újabb találkozót, melyen Orbán Viktor a kormány és a kormányzópártok képviselői, valamint a Fidesz holdudvarába tartozó, az üzleti élet és a jobboldali értelmiség meghívottjai előtt távlatos helyzetértékelést tart Magyarországról, Európáról és a világpolitikai folyamatokról.

Mára az is kiderült, hogy a miniszterelnök lánya nemcsak a drága cipőket és táskákat szereti, hanem az órákat is. A Kötcsén viselt órája történetesen 12 millió forintba kerül – erre már a 444.hu figyelt fel. A portál szerint Orbán lánya egy gyémántberakásos Audemars Piguet Royal Oak órát választott a szép alkalomra. Ezzel együtt a tegnapi szett már meghaladja a 13 millió forintot.

 

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 09., 16:09
kommentek
8
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8
  rworse
  2018. szeptember 10., hétfő 07:29
  Botka meg sápadozik az irigységtől. A szegedi fidesz meg ijedtében.
 2. 7
  rworse
  2018. szeptember 10., hétfő 07:09
  Jajjj, véletlenül azt olvastam, hogy a tegnapi Ráhel meghaladja a 13millió fontot. Azt most nem számolom át kilogramforintra.
 3. 6
  szegedi789
  2018. szeptember 09., 20:04
  3, 5-t javítom, mivel szövegeim Elsőszülöttje igazából Másodszülött, és Másodszülöttje az Első.

  Életrajzom kínos pontja lesz, hogy kronológiailag mire vetemedtem a Dinasztivával szemben.
  Őszintén sajnálom !
  :)
 4. 5
  szegedi789
  2018. szeptember 09., 19:59
  4

  Biztos tavaly is jelen volt OR, de nekem ennyire nem rémlik akkori jelenléte. 2018-ban pedig mintha elkezdődött volna a Dinasztia kialakulása. Török, közép-ázsiai mintára.

  Megtért Elsőszülött erdélyi haknija a Papa mellett, közös diplomáciai látogatás.

  Másodszülött (informális) uralkodása turizmus ("ország imídzs") felett, milliárdokkal való játszadozás.

  Másodszülött Férje meg mintha Gázszerelőtől venné át lassan az átalakított (ellopott) közvagyont. Ami Dinasztia vagyona volt eredetileg is. És 3dik kétharmad után már nem kell annyira a látszatra adni...
  (Persze utóbbi lehet, érzéki csalódás csak... , tisztelt bíróság ! :) )

  Ez a Dinasztia egy újabb ("közjogi"-politikai?) lépcsőnek tűnik most. Minőségi váltás a kinyírt köztársaság után. Orosz módival lezüllesztem a közéletet, a civil szférát, mindent , ami alternatívát képes megfogalmazni rezsim narratívájával, hatalom technikai szemétkedésével szemben, plusz Unió bomlasztása.

  Most meg jő a török stíl...........
 5. 4
  naki
  2018. szeptember 09., 19:38
  Gyerekek, ez a hír annyira érdektelen. Ezektől az emberektől bármit is vártok? Két nemzedék nem lesz elég, mire lemossuk a gyalázatot, mire lesíkáljuk ezt szutykot a hazánkról.
 6. 3
  szegedi789
  2018. szeptember 09., 19:15
  Mivel veretes ősi hagyományunk része, miszerint ha közpénz tíz-, százmilkókat folyatsz végig fura céghálón keresztül, akkor egyúttal hallgatassad le szípen Dajcstomi nagymaciját is.

  Miért akarja elterelni a nagyérdemű becses figyelmét a Másodszülött 12milkós időmérő szerkezettel ? Mert nincs érdemi magyarázat, honnan vannak az indokolatlan milliárdok hőn szeretett ura közelmúltbeli terjeszkedéséhez.

  Miért pattanok ki egyébként full luxyban a még élő és mozgó média színe elé ????? Ha jó kis céltábla leszek................. És addig se az uramról szól a diskurzus............... Megint................... És közvetve apámról.................. Megint ..........................

  Vagy a fenti gondolatsor hülyeség, és már így nyomják a Dinasztia tagjai. Bár ez mennyivel jobb a fenti verziónál?????? Óóóóóóó................... Nincsenek válaszok................
  Megint.................................................
 7. 2
  tiszapolgári
  2018. szeptember 09., 18:27
  Biztosan az ura vette neki Valentin napra.
 8. 1
  Pap
  2018. szeptember 09., 18:14
  Nem tehet róla szegény lány, ha azokban a boltokban ahová járni szokott csak ilyeneket árulnak. Zsebpénzzel soha nem látták el, csak plasztikkártyákat látott, honnan tudná mi mennyi-hány óra, csak aláírta azt a cetlit, amit eléje szoktak dugni, oszt jó napot. Ezt kapta érte. Különben is, ha valaki svájci iskolába járt, milyen órát vegyen, kínait?

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk