Orbán Viktor napok óta mást sem csinál, csak rajong

  • narancs.hu
  • 2017. július 3.

Fekete Lyuk

Most épp egy magyar focistáért.

Múlt héten végre találkozott Orbán Viktor Erdoğannal. Nagy volt az öröm. Mit nagy, óriási.

Teljesült Orbán Viktor vágya: végre találkozhatott egyik példaképével

Ha egy álom egyszer valóra válik. Ankarában pénteken üzleti konferenciát és török–magyar kormányzati csúcstalálkozót tartottak, ahol végre Orbán Viktor személyesen is találkozhatott Erdoğan elnökkel. Mutatjuk: Fotó: MTI/EPA/A Fotó: MTI/EPA/A Fotó: MTI/EPA/A Orbán Viktor az eseményeket követően kijelentette: „Az az érdekünk, hogy Törökország stabil és erős ország legyen egyértelmű és világos vezetéssel, amely képes érvényt szerezni az akaratának.”

De jól indult a miniszterelnök számára ez a hét is, mert az egyiptomi elnökkel, Abdel-Fattáh esz-Szíszivel tölthette a napját.

A nap képzavara: Orbán Viktor szerint Magyarország Egyiptom politikai értelmű szomszédja, de legalábbis közel van

Legyen békesség és üzlet a piramisok tövében! Magyarország elsőrendű érdekének nevezte Egyiptom biztonsági, katonai és gazdasági stabilitását Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országházban, miután tárgyalt a hivatalos látogatáson Budapesten tartózkodó Abdel-Fattáh esz-Szíszivel, az észak-afrikai ország elnökével.

Ám az egyiptomi vezetőt várva Orbán az aranylábú Dzsudzsák Balázsba botlott, akit örömében nem is volt rest szépen hazahívni az araboktól, mondván, mit keres ott.

Orbán Viktor

Arab fórum

Figyelmébe ajánljuk