Semjén megmagyarázta, a nemzet fennmaradása érdekében kötik a családtámogatást a házassághoz

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 7.

Fekete Lyuk

Egyébként meg "a gyermekek egészséges fejlődéshez való joga erősebb, mint a homoszexuális párok igénye".

Két napon át tartott a kormány III. Budapesti Demográfiai Csúcs elnevezésű programja, mely lezárásaként többek között a miniszterelnök-helyettes szólalt fel Várkert Bazárban. Semjén Zsolt a bevezetett családtámogatási intézkedések méltatása után, azért a lényegre is rátért.

"Természetesen annyiban liberálisok vagyunk, hogy tőlünk a magánéletében mindenki azt csinál, amit akar. De két dologhoz ragaszkodunk: ne hívják házasságnak. Mindenki a szexuális formációjára olyan nyelvet talál ki, amilyet akar, de ne hívják házasságnak, mert ez egy megszentelt fogalom."

A másik sarkalatos kérdés, amihez a kormány ragaszkodik, hogy homoszexuális párok ne fogadhassanak örökbe gyereket,

"mert a gyermekek egészséges fejlődéshez való joga erősebb, mint a homoszexuális párok igénye, hogy gyermekük lehessen."

Semjén rögzítette, hogy a kormány nem azért köti ám a házassághoz az anyagi támogatást, hogy

"az állampolgárok szexuális önmegvalósítását finanszírozza, mert azt mindenki oldja meg maga".

Hanem csak azért, mert "ez biztosítja a nemzet fennmaradását."

Semjén szerint ráadásul nem elég az állam részéről az anyagi támogatás, "kulcsfontosságú a szellemi, spirituális támogatás is," beleértve a nő, az anyaság méltóságát, és a pro life mozgalmak támogatását.

"Mégpedig azért, mert ha a legkiszolgáltatottabb és jogfosztottabb kisebbség, a magzati korukat élő embertársaink jogait semmibe lehet venni, akkor onnan egy lépés a gyermekek jogainak a semmibevétele."

Szánthó Miklós szerint a KESMA-médiumok célja, hogy természetes értékként mutassák be a férfi és nő kötelékén alapuló házasság és család védelmét

Szánthó szerint a magunkon uralkodni tudás képessége, élménye vezet el a valódi szabadsághoz. Sommás gondolatai szerint a boldogság nem összekeverendő az élvezetekkel.

Neked ajánljuk

Helyreigazítás

  • narancs.hu

Helyreigazítás a Varga Judit férje vette át azt a céget, amivel a kormány külföldi termőföldeket akart venni  című cikk miatt.