Szili Katalin szerint akkor lesz valódi, nemzetben gondolkodó és keresztény elveket valló baloldali párt, ha Orbán Viktor szervezi meg

  • narancs.hu
  • 2018. április 27.

Fekete Lyuk

A volt MSZP-s politikus ma is erőset nyilatkozott.

"Létre kell jönni egy olyan politikusi garnitúrának az ellenzéki oldalon, amely hitelessé tud válni a vidék Magyarországán és meg tudja szólítani az ott élőket" – mondta Szili Katalin a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

A volt MSZP-s politikust nem lepte meg az újabb Fidesz-győzelem, azt viszont tévedésnek tartja, hogy a Fidesz azért nyerte meg magának a vidéket, mert kizárólag a migrációról beszélt. "Úgy gondolom, hogy az emberek nem kizárólag a bevándorlásra vagy a globális beavatkozási politikára mondtak nemet. Az ellenzéki káosztól is féltek." Majd hozzáteszi, hogy nemrég Londonban járt és beszélgetett ott élő magyarokkal, akik elmondták neki, hogy "egyedül vagy a családjukkal visszaköltöznek Magyarországra, mivel Londonban sincs kolbászból a kerítés, és látva a magyar gazdasági fejlődést, úgy gondolják, hogy itthon lesz meg a létbiztonságuk."

Sok ehhez hasonló csodás mondatot találhatunk még, akinek van hozzá bátorsága, olvassa el. Kedvcsinálónak álljon itt még egy részlet, az igazi gyöngyszem:

"Szükség lenne egy olyan valódi baloldali pártra, amely nemzetben gondolkodik és keresztényi elveket vall, de a harmadik kétharmad után némi malíciával lassan azt kell hinnem, hogy itt csak akkor lesz ilyen politikai erő, ha azt Orbán Viktor megszervezi."

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.