Kirobbant az influencerek cicaharca: Puzsért támadja Tibi atya

  • B. Papp Máté
  • 2018. november 27.

Fekete Lyuk

A vadászaton balhézott össze a két influencer: Tibinek nem tetszett, hogy a főpolgármester-jelöltéségért induló kritikus bevédte Sebestyén Balázst.

"Puzsér Róbert kiállt Sebestyén Balázs vállalhatatlan proletárhergelése mellett, és beállt a vadászatot elítélők soraiba, annak minden ostoba és alaptalan szetereotípiáját megerősítve" - írta ki Tibi atya a Facebookra, majd pontokba szedve "ellensúlyozta konzumidióta ökoprolik állításait" általa vélt tényekkel, valamint véleményekkel:

Véleménye szerint többek között a vadászat a fogyasztói társadalom legemberségesebb hússzerző eljárása. Szerinte a vegánoknak termelt növények termőterülete több állat élőhelyét veszélyezteti, mint amit a vadászok lőnek le, továbbá elfogadhatatlannak tart minden állatvédelembe csomagolt embergyűlöletet.

Puzsér Róbert ma állt ki Facebook-posztjában Sebestyén Balázs mellett, aki a múlt héten műsorában azon akadt ki, hogy a Nagyvisnyónál a közelmúltban lelőtt farkas egy vadász áldozata volt: azt mondta, hogy a vadászok többsége az erőszakban hívő, alkoholista, kompexusos személy. A vadászok a műsorvezető szerint jobban tennék, ha egymásra lövöldöznének.

"Véleményének apropója a Nagyvisnyó mellett lelőtt védett farkas volt, de éppígy lehetett volna az az eset, amikor egy vadász egy francia turista kutyáját ölte meg, lehetett volna Semjén Zsolt bármelyik kirándulása, ahol háziállatokat gyilkol, vagy lehetett volna akár az a vadászat, ahol a fideszes miniszter meg a haverjai 913[!] fácánt lőttek ki egy jól sikerült mészárlás alkalmával. És persze végtelenül lehetne folytatni a sort olyan jeles sportembereket is megemlítve, mint a jászsági Batman, Csányi Sándor, vagy az országutak farkasa, Stohl András" - írta Puzsér a Facebook-oldalára.

Figyelmébe ajánljuk

A hazai próféta

  • - turcsányi -

Van egy jelenet James Clavell 1975-ben publikált regényének tévéváltozatában: a nagyúr táncol.