Videón, ahogy Deutsch Tamás a beszédét gyakorolja az EP-ben

  • narancs.hu
  • 2024. október 9.

Fekete Lyuk

A beszéd végül nem aratott nagy sikert, az EP elnöke meg is rótta a politikust.

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője is felszólalt ma az Európai Parlamentben, de a jelek szerint az utolsó pillanatra hagyta a beszéd gyakorlását. Egy tiszás stábtag örökítette meg, hogy Deutsch a szónoklatra készül. „Látszik rajta, hogy nagyon izgul, de ez érthető; éppen most készül beégetni magát Európa előtt” - fűzte hozzá gonoszul a párt.

Felkészül: Deutsch Tamás

Deutsch Tamás lázasan készül az előadására. Látszik rajta, hogy nagyon izgul, de ez érthető; éppen most készül beégetni magát Európa előtt. Ne aggódj Tamás, a főnök büszke lesz rád, a többit meg engedd el! 😆

Posted by TISZA Párt on Wednesday, October 9, 2024

Mindenesetre Deutsch Tamás tényleg nem aratott nagy sikert. Azt mondta, Magyar Péter „bajban van mentálisan” és nem kéne vele politikai szövetségeket kötni, ezután köztörvényes bűnelkövetőnek is nevezte a Tisza elnökét, és azt emlegette, hogy Magyar 2024. június 21-én a hajnali órákban egy budapesti klubban szórakozott, ahol „a szemtanúk szerint botrányosan viselkedett és erkölcsileg helytelen ajánlatot tett nőknek.” Roberta Metsola, az EP elnöke azt mondta erre,

„a személyes támadások nem illenek az Európiai Parlamenthez”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Több száz millió forintba került Vácnak az árvízi védekezés, pedig volt lehetősége, hogy mobilgátat építsen

Az előző, fideszes városvezetés ideje alatt elindult a mobilgátfejlesztés, 2,2 milliárd forintos támogatási szerződést kötöttek a kormánnyal, de végül a projekt meghiúsult, ráadásul több mint 70 millió forintot vissza is kellett fizetni. Szeptemberben óriási erőfeszítések és nem kevés pénz árán sikerült csak a védekezést megoldani.