Vona Gábor sporthasonlattal kommentálta a Donáth-ügyet

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 13.

Fekete Lyuk

Világrekord.

"Kicsit azt érzem most, amit Michael Phelps érezhetett, miután Milák Kristóf megdöntötte a világrekordját" - így kommentálta Facebook oldalán Vona Gábor Donáth Anna reakcióját arra a propaganda oldalakon futótűzként terjedő hírre, miszerint egy fiatal lány szexuális zaklatással vádolta meg az EP-képviselőt.

A Momentum EP-képviselője a Facebook ugyanis erre úgy reagált: semmi nem igaz a propaganda fantáziálásából és "nem gondolta volna, hogy Vona Gábor és az őt vádoló transzvesztita úr történeténél vadabbat tud felböffenteni a a kormánypárti propaganda."

Donáth Anna megszólalt: Végig fogom csinálni, és fizetni fognak a hazugságért

Tételesen cáfolja a propagandalapok által közölt vádakat és beperli őket. Donáth Anna Facebookon reagált a propaganda oldalakon futótűzként terjedő hírre, miszerint egy fiatal lány szexuális zaklatással vádolta meg az EP-képviselőt. Semmi nem igaz a propaganda fantáziálásából - kezdi a bejegyzést, majd megjegyzi "nem gondolta volna, hogy Vona Gábor és az őt vádoló transzvesztita úr történeténél vadabbat tud felböffenteni a a kormánypárti propaganda."

Figyelmébe ajánljuk