Átnevezik a Vodafone-t

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 1.

Gazdaság

Korábban már voltak róla piaci pletykák, hogy mi lesz a vállalat új neve. 

Korábban is terjedtek róla hírek, hogy átkeresztelik a Vodafone Magyarország szolgáltatásait, a vállalat csütörtök esti közleményéből viszont kiderül, hogy mi lesz a vállalat új neve – írja a Portfolio

A 4iG Nyrt. közleménye szerint Mohamed ElSayad lesz a cég új kereskedelmi stratégiai igazgatója. Az új vezető feladatai a 4iG telekommunikációs kereskedelmi stratégiai irányainak, keretrendszerének meghatározása és kialakítása, valamint

az új márka, a One bevezetése Magyarországon. 

Nem történt nagy meglepetés, ugyanis a vállalatnak két országban van már One nevű szolgáltatása: az egyik a tavaly megszerzett albán One Telecommunications, a másik pedig a korábban Telenor Montenegro néven futó vállalat, melyet ugyancsak One-ra kereszteltek át. 

Mint ismert, idén év elején a brit Vodafone magyarországi leányvállalatának többségi tulajdonosa lett a 4iG Zrt. a többségi tulajdonosa, vagyis „nemzeti tulajdonba” került a telekommunikációs vállalat. Az üzlet kormányzati segítség nélkül aligha jöhetett volna létre, amivel kapcsolatban részletesen foglalkozott a Magyar Narancs. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk