Csak egy környező országban lesz drágább az üzemanyag hétfőtől

  • narancs.hu
  • 2024. január 14.

Gazdaság

Az üzemanyagárak az osztrák szintet közelítik majd, ahol a átlagfizetés az háromszorosa a magyarnak. 

21 forinttal, várhatóan 580 forintra ugrik a benzin, 608-ra a gázolaj ára a jövedéki adó növekedése miatt hétfőtől. Ezért a környező országok közül egyedül Szlovákiában lesz drágább az üzemanyag, mint Magyarországon – számolt be az RTL Híradó

Bujdos Eszter, a holtankoljak.hu ügyvezetője azt nyilatkozta, az árkülönbség Románia esetében jelentős, a benzin esetében közel 70 forintot is jelenthet, Szlovéniában és Horvátországban 50-60 forintos differenciáról lehet beszélni. 

Az üzemanyagárak az osztrák szintet közelítik majd, ahol az átlagfizetés háromszorosa a magyarnak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.