Rogán Antal felesége és Sarka Kata párja beszállt a teniszbizniszbe

  • narancs.
  • 2019. szeptember 30.

Gazdaság

A városmajori teniszközpontot vették át.

Rogán-Gaál Cecília nemrég az első számú fővárosi teniszklubban jelent meg fontos pozícióban. A Budai Tenisz Centrum üzemeltető-bérlő cég felügyelőbizottsági tagja – írja a 24.hu.

A cikkből kiderül,nemcsak a felügyelőbizottsági tagság, de a tulajdonosi háttér is változott a Excellent Game Mozgásakadémia és Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft-ben, nemrégiben bevásárolta magát Bessenyei István, a kormány kedvenc őrző-védő vállalkozásának, a Valton Sec Kft. vezetője.

A klub összlétszáma egyébként 250 fő, és a Városmajorban az országban egyedülálló módon található olyan keménypálya-borítás, mint amilyenen például év első Grand Slam versenyét, az Australian Opent is rendezik, így nem csoda, ha első számú női és férfi játékosunk, Babos Tímea és Fucsovics Márton is ott edz, amikor éppen Magyarországon tartózkodik, a pálya pedig az MTK tulajdonában van.

A 24.hu azt írja, a tulajdonosváltás „a NER-en belüli adás-vételnek minősíthető”, hiszen a kivásárolt vállalkozók közül Hamar Gábor az a fiatal NER-lovag, aki Mészáros Lőrinc mellé szegődött a felcsúti milliárdos márciusi moszkvai útjára, és jó kapcsolatokat ápol Orbán vejével, Tiborcz Istvánnal is.

"Édesanyja, Hamar Attila Albertné a felcsúti dollármilliárdos körüli sportügyletek kulcsfigurája, a Puskás Akadémiát működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány gazdasági igazgatója."

A Rogán-család és a Bessenyei-Sarka pár élete számos ponton összefonódik. Nemrég arról írtunk,hogy Rogánék a Bessenyei-féle luxusfészekbe költöztek.

Rogán Antal és Cecília Sarka Katáék luxusfészkébe költözött

Összeér, aki összetartozik. Főleg a Felhő utcában. Újabb nagy nevekkel bővült a Felhő utca lakóinak sora. Mint azt korábban megírtuk, a Svábhegy eme apró utcácskájába hatalmas luxusfészket húzott fel Sarka Kata élettársa, Bessenyei István, a Valton kisebbségi tulajdonosa. Ez az a biztonsági cég, amely elképesztő mennyiségben nyeri az állami tendereket.

Figyelmébe ajánljuk