Tiborcz István túladott az Andrássy úti hoteljén

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 31.

Gazdaság

Az üzlettársának, Paár Attilának az érdekeltségébe tartozó WHB vette meg, ami eddig is befektető volt a bizniszben.

Tulajdonost váltott a belvárosi Alice Hotel: az Alice Hotel 2020-ban nyílt meg, miután a BDPST Zrt. és a WHB befektetésével és kivitelezésében egy több mint két éven át tartó értékteremtő beruházás keretében rekonstruálták a butikszállodának otthont adó, 1870-es évek végén épült villaépületet – szúrta ki a 444.hu a BDPST honlapján.

A vevő a WHB, amely a milliárdos építőipari mogul, Paár Attila érdekeltsége. Paár Attila pedig a BDPST Group többségi tulajdonosának, Tiborcz Istvánnak, Orbán Viktor vejének az üzlettársa. Az értékesítéssel a BDPST átadja az ingatlan üzemeltetését is az új tulajdonosoknak. 

„A BDPST Group számára kiemelten fontos az értékmentés és -teremtés, amely folyamatosan megjelenik a projektjeinkben. Erre az alapfilozófiánkra az Alice Hotel kiváló példa, ahol egy történelmi villaépület felújításával sikerült egy a mai kor minden igényének megfelelő butikhotelt elindítanunk, üzemeltetnünk, és most sikeresen értékesítenünk. Az akvizíció lebonyolítása jövőbeni terveinket szolgálja, amelyben cégcsoportunk további diverzifikált fejlődése prognosztizálható. Kollégáimmal minden szegmensben aktívan keressük az olyan új, jelentős potenciállal bíró üzleti lehetőségeket, ahol ez a fajta fenntartható, hosszú távú értékteremtés meg tud jelenni – fejtette ki Tiborcz István a közlemény szerint.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk