Több mint 300 ezer Teslát hívnak vissza

  • narancs.hu
  • 2022. november 19.

Gazdaság

Az Egyesült Államokban nem jó most Tesla-tulajnak lenni.

Nem muzsikálnak túl jól a piacra dobott Teslák. Összesen 321 ezer elektromos autót hív vissza a cég, mert gond lehet a világításukkal – írja a Reutersre hivatkozva a Portfolio.hu. A cég kiemelte, nincs tudomásuk arról, hogy a hiba balestet okozott volna. Fontos ezt kiemelni, mert november 5-én a kínai Guangdong tartományban meghalt egy motoros és egy középiskolás lány, akiket egy fékezhetetlenül száguldó Model Y ütött el. Az esetet köztéri kamerák rögzítették.

A Tesla a napokban már kénytelen volt visszahívni 30 ezer Model X-et, mert gond adódott azok légzsákjával. Akkor a részvények azonnal három százalékos mínusszal reagáltak a hírre.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk