Drága elvtársak, csak ekkora volt az a százmilliós villa!

  • narancs.hu
  • 2014. május 22.

Hírnarancs

Kovács Béla már a kórházból is védekezik, Kerényi színházban buzizik, Herényiék pedig a potencianövelésben hisznek. Ez nem vicc, tényleg ezt hozta a csütörtök.

Herényi Károly és Lamperth Mónika már nem parlamenti képviselő. De nem kell félteni őket! Találtak maguknak elfoglaltságot: egy MLM-hálózat építésében vesznek részt az atv.hu szerint. A cég vérnyomáscsökkentőnek, emésztésjavítónak, rákellenesnek, potencianövelőnek, fájdalomcsillapítónak mondott termékeket forgalmaz. A kezdőcsomag, amit meg kellene venni, 670 euró, de van 1000 eurós csomagjuk is. Sőt! Kökény Mihály, a Medgyessy-, majd a Gyurcsány-kormány egészségügyi minisztere azt mondta az atv.hu-nak, hogy a termékek minősége kiváló, ő maga korábban embereket is ajánlott a hálózatba. Aktívan ugyan most nem vesz részt a cég tevékenységében, de csak azért nem, mert külföldön dolgozik.

Kerényi Imre buzizott. De ebben mi a hír? Hát ez.

Ami ennél azért egy hajszállal izgalmasabb, hogy Kovács Béla fekvő helyzetből is megvédi magát. Történt ugyanis, hogy a Heti Válasz szerdán hozta, hogy Kovács Béla néhány éve még egy XIII. kerületi panellakásba volt bejelentve, azóta azonban átköltözött az újság szakértői szerint százmilliót érő pilisszentkereszti ingatlanba. De honnan lett neki erre pénze? Persze hogy tudja mindenki a választ! De Kovács ma nekiállt nyilatkozni: 52 millió forintért vásárolta 2010-ben pilisszentkereszti házát Kovács Béla jobbikos képviselő – közölte az érintett a Jobbik sajtóosztályán keresztül. Kovács szerint az ingatlannak három tulajdonosa van: a felesége, az anyósa és ő maga. A vételárat részben két ingatlan eladásából, részben pedig magánhitelből fedezték, és részletfizetéssel vásárolták. Az utolsó részösszeget még nem fizették ki. Szóljon, akit ez a válasz kielégített!

false

 

Fotó: MTI

Hozza a távirati iroda, hogy már 60 ezer magyar él Németországban. Csak?

Gyász: hosszan tartó, súlyos betegségben csütörtökön elhunyt Gedővári Imre olimpiai és világbajnok kardvívó. A 62 éves sportember haláláról a családja tájékoztatta a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubját. Gedővári olimpiai aranyérmes volt csapatban az 1988-as szöuli olimpián, emellett az 1980-as moszkvai ötkarikás játékokon nyert még két bronzérmet is – egyéniben és csapatban.

Esti kérdés: észrevette valaki ma, hogy három nap múlva szavazás lesz ebben az országban?

Figyelmébe ajánljuk