Mészáros Antónia otthagyta az ATV-t
76022e148e2bfd103fcbca65395026a1.jpg

Mészáros Antónia otthagyta az ATV-t

  • narancs.hu
  • 2017. július 10.

Interaktív

És az egész magyar médiát.

Mészáros Antónia a ma esti Egyenes beszédben jelentette be, hogy távozik a médiából. Az ATV helyett az ENSZ Gyermekvédelmi alapjához megy, ő lesz az UNICEF magyarországi ügyvezető igazgatója. Ma volt utoljára képernyőn, helyére Demcsák Zsuzsa érkezhet.

Mészáros lapunknak adott februári interjújában többek között arról is beszélt: zavarta, hogy az ATV is bemutatta a kormány menekültek elleni kampányvideóit, de ő inkább azzal foglalkozott, mi volt képernyőn a reklámblokkok előtt és után.

„Az ember ne hagyja magát" - Mészáros Antónia műsorvezető

Műsora, a Szabad szemmel megszűnt, de Kálmán Olga távozása után Rónai Egonnal váltásban megkapta az Egyenes beszédet. Az ATV műsorvezetőjével a vitákkal járó adrenalinfröccsről, a smink szerepéről és Orbán kétértelmű jovialitásáról beszélgettünk.

Mészáros Antónia az ELTE angol szakán diplomázott, dolgozott a BBC-nél, politikai háttérműsorok készítésével foglalkozott. 2006-ban került az MTV-hez, A szólás szabadsága és Az Este című műsorokat szerkesztette, utóbbit vezette is, az MTV-s munkával párhuzamosan pedig dokumentumfilmeket forgatott a BBC Worldre. Az Orbán Viktorral készült 2010. júliusi beszélgetése után levették a politikai műsorokról, majd 2011 nyarán elbocsátották a köztévétől – ezután került ATV-hez.

(Index)

Figyelmébe ajánljuk