Minőségi Újságírás Díj - a Magyar Narancs szerzőjének interjúját is kiemelték

  • narancs.hu
  • 2021.07.22 20:59

Interaktív

Köves Gábor Marina Abramović performance-művésszel készített interjúját is méltatta a zsűri. 

2021 júniusában Bolcsó Dániel a Telexen megjelent koronavírus-gyorstalpalója, illetve maga a Gyorstalpaló műfaj kapta a havonta kiosztott Minőségi Újságírásért díjat, a Both Vilmosból, Veiszer Alindából, Varró Szilviából, Dudás Gergelyből, Nyáry Krisztiánból, Weyer Balázsból és Hermann Irénből álló zsűri azonban a díjazott mellett hagyományosan ismét kiemelt további három kiemelkedő újságírói munkát. 

Ezek egyike kollégánknak, Köves Gábornak a világhírű művésszel, Marina Abramović-csal készült interjúja volt, amely a Magyar Narancs június 17-i számában jelent meg. 

Az interjút itt tudják elolvasni: 

A zsűri kollégánk interjúja mellett kiemelte a Direkt36-os Zöldi Blanka, Matyasovszky Fanni és Szőke Dániel anyagát, amely eddig nem látott módon állít emléket a járvány áldozatainak történeteiken keresztül, illetve Oroszi Babett és Gergely Márton sorozatát a HVG-n a hatvanpusztai uradalom építésének folyamatásról és hátteréről. 

A Minőségi Újságírás Díjat a zsűri havonta ítéli oda műfajtól függetlenül a magyar sajtóban megjelent, és általuk a legkiemelkedőbbnek tartott magyar újságírói munkákért. 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk