Nagy változások lesznek az ATV-nél

  • narancs.hu
  • 2018. augusztus 17.

Interaktív

Új csatornát indítanak, Kálmán Olgát nem várják vissza.

„Egy év múlva szeretnék kettő ATV-t látni, amelyek közül az egyiken alapvetően hírműsorok mennek, a másikon inkább szórakoztató műsorok és sorozatok. Eközben azt szeretném, hogy az ATV a G-nap előtti nézettségét tartsa, míg a második csatornával új, fiatal nézőket találjunk meg” – nyilatkozta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Hetek című hetilapnak.

Németh arról is beszélt, hogy megérezték a nézettségen a HírTv G-nap utáni profilváltását, a kormánykritikus tartalmakra kíváncsi nézők rendszeresen kapcsolgattak a két csatorna között. Az ATV a HírTv korábbi változásai miatt több kollégát is elvesztett, akik átmentek a HírTv-hez. Köztük volt például az ATV egyik legfontosabb arca, Kálmán Olga is, akiről Németh azt mondta, hogy nem várják vissza. „Rónai Egon kiválóan vezeti az Egyenes beszédet, ráadásul elkezdtünk építeni saját arcokat, így nálunk dolgozik Krug Emília, aki mára a legjobb hírháttér-műsorvezetők egyike lett Magyarországon. Kulka Jánossal készített közelmúltbeli interjúja óriási szakmai és közönségsikert hozott a számára és az ATV számára is” – szögezte le az ATV vezérigazgatója.

Németh S. Szilárddal készült interjúnkat itt olvashatják.

„Érzékeny időszaka volt az életünknek"

Nincsenek abban a helyzetben, hogy lemondjanak a fizetett kormányzati kampányokról, de ezzel az ellenzéknek is esélyt adnak arra, hogy ingyenesen hirdethessenek a kampányidőszakban – állítja Németh S. Szilárd, aki beszélt az ősszel induló, bulvárosabb magazinműsorokról, az ATV küldetéséről és arról, hogy nem csak a fideszes Németh Szilárddal szokták összekeverni.

Figyelmébe ajánljuk