Szüret 2022/14.

  • Narancs
  • 2022. április 6.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi. 

2006 óta több kampányom volt, de az elmúlt négy évben úgy dolgoztunk, hogy tudtuk: az ellenzék összeáll, ami soha nem látott versenyt alakított ki és soha nem látott mocskos kampányt hozott.

Hoppál Péter – aki korábban pénzbüntetést kapott, mert megsértette a választási eljárásról szóló törvényt – a Baranya megyei online-nak

 

Amikor kitört a háború, akkor az én generációmba beköltözött a halálfélelem. Érdekes, a koronavírus-járvány alatt talán nem is volt ekkora halálfélelem. Ilyenkor az ország vezetőjének azért nagyon komoly kompetenciákkal kell rendelkezni, és nagyon higgadtnak kell lenni.

Gönczi Gábor „kérdése” Orbán Viktorhoz a TV2 Tények című műsorában

 

– Az európai konzervatív reneszánsznak milyen esélyeket ad az amerikai újmarxista genderideológiákkal szemben? Egyetért-e azzal, hogy Magyarország ennek a szellemi küzdelemnek az élharcosa?

– A küzdelem jobban áll, mint azt sokan gondolják. Az emberek ösztönösen vágynak a gondolat, a szellem szabadságára. Ha rájönnek, hogy ebben korlátozni akarják őket, az ellen fellázadnak. Ami sokáig „jóemberségnek”, toleranciának tűnt, arról mára kiderült, hogy véleménydiktatúrára törekvés, mely nem tűri meg azokat, akik másképp gondolkodnak és másként akarnak élni.

Novák Katalin a Magyar Nemzetnek

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk