Szüret 2022/31.

  • Narancs
  • 2022. augusztus 3.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Gyurcsánnyal soha nem is lett volna és nem is lenne rezsicsökkentés

A Fidesz közleményének címe

 

A Lungo Drom döbbenten és értetlenül áll azon alaptalan és igaztalan nyilatkozatok előtt, amelyek szerint Orbán Viktor miniszterelnök idegengyűlölő és rasszista nézeteket vallana. A rasszizmus vádja súlyos vád a civilizált világban, épp ezért felelős vezető, csak alapos és felelős nyilatkozatokban mondhatja ki bárkire, hogy rasszista és idegengyűlölő.

A Lungo Drom közleményéből

 

Szeptembertől mintegy 74 ezer fiatal kezdheti meg felsőfokú tanulmányait, továbbá több ezren valamilyen szakma megszerzésével folytatják a jövőbe fektetett munkát. A magyar jövő a magyar fiatalokra épül, amelynek alapja a család. Ezért a kormány minden élethelyzetben segíti a fiatalokat képességeik kibontakoztatásában, életcéljaik elérésében.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium közleményéből

 

Csak a benzinárstop egy átlagos, autóval rendelkező család esetében havi 21 ezer forint megtakarítást jelent, a rezsicsökkentés pedig csaknem 190 ezer forint havi megtakarítás egy átlagos fogyasztású családnál. Ez azt jelenti, hogy egy család havi 200 ezer forintot takarít meg, ennyivel többet kellene fizetniük, ha a kormányzás felelőssége a baloldal kezében lenne – fejtette ki Hollik István.

Híradó.hu

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk