Szüret 2022/9.

  • Narancs
  • 2022. március 2.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Ez egy sikertörténet. Ha fiatalabb lennék, azt mondanám, hogy a Terror Háza nagy királyság.

Orbán Viktor köszöntője a Terror Háza átadásának 20. évfordulóján; Kormány.hu

 

 

Az innováció és a digitalizáció olyan részei korunk agráriumának, amelyek nélkülözhetetlenek a gazdálkodók versenyképességéhez – mondta kedden a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen megrendezett konferencián Bencsik Dávid, nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár. (…) Miért ne lehetnénk mi, magyarok egy startup nemzet, mezőgazdasági irányzattal? – tette fel a kérdést a helyettes államtitkár. Hazánk minden adottsággal rendelkezik a sikerhez: jó föld, kedvező éghajlat, elegendő vízkészlet és kiváló képzés – szögezte le.

Az Agrárminisztérium Sajtóirodájának közleményéből

 

2010 óta ezt az országot újjá kellett – egy kommunista tombolás után – építeni. Amihez hozzá lehetett férni, azt vagy ellopták, eladták, elkótyavetyélték, vagy elrontották. Hihetetlen állapotokba került az ország. (…) 2010-ben arról döntöttek a magyar állampolgárok, hogy erős felhatalmazást adnak a Fidesz–KDNP-nek, hogy rendet tegyenek az országban. (…) Most arra szövetkeztünk, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon is tovább vigyük ezt a vonalat, mert nem lehet visszafordulni. Ha visszafordulunk, akkor megérdemeljük a sorsunkat.

Németh Szilárd a Wittner Mária életútjáról szóló könyv bemutatóján, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián; Honvédelem.hu

 

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk