Szüret 2023/13.

  • Narancs
  • 2023. március 29.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

A több mint 60 ezer bejegyzett civil szervezetnek és egyesületnek köszönhetően virágzik a civil társadalom Magyarországon – írta az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán hétfőn.

MTI

 

 

Magyarországon számos tehetséges innovátor működik a legkülönbözőbb tématerületeken. Az ő tisztük, hogy a kreativitásuk, az innovációjuk gyakorlata és sikere a műszaki és természettudományok mellett az agrárium eredményeit és társadalmi presztízsét is növelje. A magyar kormány céljai között szerepel, hogy Magyarországot a jelentős európai innovátor nemzetek sorába emelje 2030-ra.

Az Agrárminisztérium Sajtóiroda közleményéből

 

A fiatalokat szólítja meg A reformkor nagyjai – kicsiknek program. (…) Fontos, hogy a családoknak közös szellemi élményekben legyen részük, hogy a fiataloknak legyenek példaképeik. (…) – mondta el a program pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a kulturális és innovációs miniszter. Csák János kiemelte: a magyar kormány rengeteg anyagi forrást áldoz a családpolitikára, és legfontosabb céljai között szerepel a gyerekek testi, lelki és szellemi egészségének megőrzése.

MTI

 

Annyira álságos, amit a dollárbaloldal művel. A magas inflációt a háború és a brüsszeli szankciók okozzák egész Európában, a dollárbaloldal pedig teljes mértékben háború- és szankciópárti. A külföldi támogatásért cserébe bele akarják sodorni Magyarországot a háborúba és fel akarják számolni az ország energiabiztonságát.

A Fidesz közleményéből

 

Magyarország és Szerbia stratégiai partnersége, barátsága nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy Magyarország jobban tudja kezelni az előtte álló példátlan kihívásokat – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

MTI

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk