Szüret 2023/30.

  • Narancs
  • 2023. július 26.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi. 

Nagyon szigorúnak kell lennünk abban, hogy kit engedünk be ebbe a földi paradicsomba.

Varga Judit nyilatkozata a magyar menekültügyről a The Dallas Express című lapnak; Index

 

LESZŰRHETJÜK KÖZÉPPONTBAN ÖSSZETARTSUK    FEJLEMÉNY

 

Keresztes Ildikó többször is kapott üzenetet Cserháti Zsuzsától a túlvilágról. (…) „Ami igazán misztikus volt a kettőnk kapcsolatában, hogy a halála után készült egy film (…), amelyben felkértek, hogy énekeljek el egy Cserháti-dalt, a Boldogság gyere haza című számot. Hirtelen nem is tudtam, mit mondjak, ezért kértem három nap gondolkodási időt. Ez idő alatt Zsuzsa oly’ sok jelet küldött, és olyan egyértelműeket, hogy igent mondtam” – árulta el az énekesnő.

Blikk

+

Rögvest a feröeri Klaksvík elleni 3-0-s vereség, a mérkőzés lefújása után Kubatov Gábor a szurkolókhoz szólt. Ebből kiderül, azon melegében megfogalmazódott benne Sztanyiszlav Csercseszov menesztése.

(…) Azt is leszűrhetjük a rövid videóból, hogy Kubatov Gábor élvezi a szurkolók bizalmát, ellene senki sem acsarkodott, a drukkerek elsősorban néhány futballistára mérgesek.

Magyar Nemzet

+

Rengeteg társadalmi szereplővel zajlott párbeszéd és így formálódott ez a törvény. A formálódás törvényében, amit megszavaztam, abban az szerepel, hogy szeretnének olyan pozíciókat kapni, amilyeneket a mostani törvény biztosít a pedagógusoknak.

Hoppál Péter videónyilatkozata a státusztörvényről az Indexnek

+

Nagy István arról is beszélt, az ország gerincét a vidék adja, ezért mindent meg kell tenni annak megerősítése érdekében. A kormánynál középpontban van a vidéki életforma, a hagyományok megőrzése. Ezekért dolgozunk minden nap – fűzte hozzá a miniszter.

Az Agrárminisztérium Sajtóiroda közleményéből

+

Csak a magyarok akarata és szeretete tarthatja meg Magyarországot magyar országnak – hangoztatta a honvédelmi miniszter a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiáján végzettek ünnepélyes eskütételén. (…) Állandó készenlétre, éberségre, fegyelmezettségre és józan észre van szükség, hogy „megőrizzük a rendet és az által szabadságunkat” – jelentette ki a miniszter.

MTI

+

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk