A mester egyedül kíván maradni

  • Narancs
  • 2020. december 9.

Interaktív

Kulturális programajánló a 2020/50. hétre

Nem kívánjuk senkinek, hogy a kultúrharc mezején essen el. Minek, ha szabadon választhat, hogy milyen virtuális programot követ. Ha nem akarja például Anzselika Habpatron YouTube-csatornáján nézni, hogyan készül az adventi bébirépás csokoládé, ott van Fazakas Juli színésznő Facebook-oldala a napi festményparafrázisokkal, esetleg Rutkai Bori élő videobejelentkezései, amelyekben a maga horgolta kesztyűs bábok segítségével kommunikál.

A Várkert Bazár Rád gondolok! című adventi műsorát (varkertbazar.hu) is lehet követni december 24-ig. Az egyedi adventi videokalendáriumban ismert hazai művészek, saját üzenetekkel, produkciókkal emlékeztetnek a közelgő ünnepre. A 24 videóban többek között Rúzsa Magdi, Palya Bea, Gryllus Dániel, Jordán Adél, a Grecsó fivérek és a mi Chili és Vanília bloggerünk, Mautner Zsófi performansza látható.

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?