Hétre nőtt a Kunfehértónál történt vonatbaleset áldozatainak száma

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 5.

Katasztrófa

Motorvonat ütközött személyautóval. 

Hétre nőtt a hétfő reggeli Kunfehértónál történt vonatbaleset áldozatainak száma. Az Opel Corsában ülők közül ugyanis senki sem élte túl a balesetet

– mondta a 24.hu megkeresésére Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr- főkapitányság szóvivője, aki megerősítette, hogy férfiak és nők is vannak az áldozatok között. A vonaton utazók közül senki sem sérült meg, a mozdonyvezetőt könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Baleset miatt nem j?rnak a vonatok Kiskunhalas ?s Kunfeh?rt?

 
Összeroncsolódott személyautó és vonat mellett dolgoznak rendőrök és tűzoltók Kunfehértó közelében 2022. szeptember 5-én. A motorvonat és az autó összeütközött egy sorompó nélküli, andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban. Az elsődleges információk szerint a földúton haladó autó sofőrje és négy utasa a helyszínen meghalt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság később közölte, hogy az autóban heten utaztak, és az ütközést senki nem élte túl.
Fotó: Donka Ferenc / MTI
 

Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a portál megkeresésére azt mondta, a kiskunhalasi tűzoltók feszítővágók segítségével mostanra már kiemelték a holttesteket.

A baleset egy sorompó nélküli, andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban történt reggel. Egy motorvonat és egy Opel Corsa ütközött a földutat keresztező vasúti átjáróban. A 24.hu úgy tudja, hogy a férfi és női munkások épp munkába igyekeztek, amikor történt a tragédia.

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk