Kósa Lajos: „Elkapott a koronavírus”

  • narancs.hu
  • 2021. november 8.

Katasztrófa

A fideszes politikust kórházban ápolják Debrecenben, állapota stabil.

Közösségi oldalán jelentette be Kósa Lajos, hogy koronavírus-fertőzéssel kórházba került.

„Elkapott a koronavírus. A Kenézyben ápolnak. Tűrhetően vagyok. Pár napon belül túl leszek rajta. Az orvosok szerint oltás nélkül csúful jártam volna.” – írta a politikus.

A Blikk megkeresésére a Fidesz frakció sajtóosztálya azt közölte: „Kósa Lajos COVID-tesztje szombaton pozitívnak bizonyult. A Kenézy kórházban kap ellátást, az állapota stabil, kielégítő.”

Emlékezetes, hogy néhány napja Kósa Lajos azzal okozott nemzetközi szintig eljutó botrányt, hogy a kormánypárt tagjai közül először ismerte el nyíltan, hogy a Belügyminisztérium szerezte be és használta az izraeli Pegasus kémszoftvert, amivel többek között ellenzéki politikusokat és független újságírókat is megfigyeltek – köztük lapunk munkatársát, Németh Dánielt is.

Kósa a kórházból hétfőn még annyit írt: „Ne sokat variáljon, aki még nem kapott oltást: igyekezzen vakcináért, mert a vírus nagyot üt!”

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk