Orbán, Kövér és Áder előtt jár kánkánt Handó Tünde drMáriás legújabb festményén

  • B.P.M
  • 2019. május 20.

Képzőművészet

Szellemes egy festmény, az már biztos!

Handó Tünde kánkánt járva próbál javítani a népszerűségén Lautrec mulatójában című akrilfestményéről közölt képet drMáriás a Facebookon, melyen feltűnik Orbán Viktor, Kövér László és Áder János is :

A művész egy szellemes szöveget is belefoglalt bejegyzésébe, többek között az írja:

„Handó Tündét a legtöbben az Országos Bírósági Hivatal elnökének ismerik, aki vasladyként minden tervét kőkeményen megvalósítja, mások Szájernéként vezetik nyilvántartásukban. A legtöbben azonban mégis igazi divatdiktátorként tisztelik, aki az elképesztően radikális retró-szocreál-bolcsész divatstílus megalapítója és egyszemélyes királynője: csodálatos elázottságot sugalló alga-frizurák, mongol mély-búvárok látványát idéző varázslatos szemüvegek, a legkortársabb ecseri piaci trendeket is túlszárnyaló házias hangulatú otthonka-ruhakompozíciók, és a metál-zenészek legvadabb csizmáit is vadságukban és erotikai kisugárzásukban túlszárnyaló cipőcskék. [...]”

Ez háború: Az Országos Bírói Tanács azonnal felmentené Handó Tündét

Nyílt konfliktus. Az Országos Bírói Tanács (OBT) mai ülésén határozott arról, hogy indítványozza dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökének elmozdítását az Országgyűlésnél - írja a hvg.hu. Az OBT hivatalos közleményében azt írta: „a tanács Alaptörvényben foglalt feladata, hogy felügyelje a bíróságok központi igazgatását ellátó, Országgyűlés által kinevezett Országos Bírósági Hivatal elnökét.

Figyelmébe ajánljuk