A Kúria kimondta: kijelenthető, hogy az egykori szolnoki ellenzéki képviselőt megvette a Fidesz

Kis-Magyarország

Az ellenzékből kiugrott Ligeti Józsefről van szó.

"Szabadon állítható Ligeti Józsefről, egy szolnoki önkormányzati képviselőről, hogy megvásárolta őt a Fidesz. Azzal, hogy beperelt engem, azt érte el, hogy ezt a Kúria is kimondta róla." Ezt írta Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) alelnöke, aki közösségi oldalán számolt be az ítéletről. Lukácsit azért perelte be Ligeti, mert az MMM-es politikus a "pozícióhalmozó" és "a Fidesz által megvett" jelzőkkel minősítette egy Facebook-posztban. A Kúria azonban most kimondta, hogy korábbi, Ligeti Józsefről alkotott szavai nem tényállítások voltak, hanem politikai véleménynyilvánítás.

Ligeti József volt az az ellenzéki képviselő, aki elsőként kiugrott a 2019-es választáson legtöbb önkormányzati képviselőt adó Szolnoki Többségből, magával rántva még egy ellenzékit. Kettejük kilépésével kezdődött a szolnoki ellenzék eróziója.

Ligetiről egyébként kiderült az is, hogy személyével összefüggésben bűnügyi eljárás indult gazdasági csalás bűntette és más bűncselekmény miatt.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk