Érdekes véletlenekre bukkant Hadházy a gyulai „rémhírterjesztő” kihallgatása nyomán

  • B. T.
  • 2020. május 25.

Kis-Magyarország

A Narancs.hu két cikkét linkelte be legfrissebb Fb-bejegyzésében Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő annak kapcsán, hogy a gyulai „rémhírterjesztőt” Simonka közeli emberének élettársra hallgatta ki a rendőrségen.

„Érdekesek a véletlenek” – így kezdi friss Fb-bejegyzését Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Kiderült, hogy a korrupciós ügyekben nyomozó ellenzéki politikus tudomására jutott: a gyulai „rémhírterjesztő” Csóka-Szűcs János megalázó kihallgatást T. Attila r. százados vezette. „A százados véletlenül pont annak a Krisztován Annának az élettársa, aki Simonka György egyik bizalmasa és számos kétes EU-pénzt elcsorgató projekt menedzsere” – írja Hadházy.

false

Ehhez az országgyűlési képviselő a Narancs.hu korábbi cikkeire hivatkozva hozzáteszi, hogy Krisztován Anna annak a „projektnek” a szakmai koordinátora, amelyben hamis aláírásokkal próbáltak nem létező rendezvényeket lepapírozni. Az önkormányzati választások előtt még hevesen védte azt a projektet, ahol most 500 milliót követel vissza az Emmi.

Krisztován Anna a vitatott projektek miatt vitázott

Krisztován Anna a vitatott projektek miatt vitázott

Fotó: A szerző felvétele

„Békés megyében 338 ezren laknak, valahogy pont sikerült Simonka környezetéből találni valakit, aki elvállalja a kihallgató hálás szerepét” – olvasni a bejegyzésben.

(Címlapfotónkon: Krisztován Anna és Simonka György. A felvétel forrása: Simonka György/Facebook.com.)

Figyelmébe ajánljuk