Győr megválasztott polgármestere: Dézsi Csaba András puccsra készül

  • narancs.hu
  • 2024. június 24.

Kis-Magyarország

A legnagyobb városi cég élére a saját emberét nevezné ki a leköszönő polgármester, állítja Pintér Bence. 

„Puccsra készül a város jövője ellen a június 25-i közgyűlésen Dézsi Csaba András leköszönő polgármester: még az októberi átadás-átvétel előtt gyorsan a Győr-Szol élére nevezné ki Németh Zoltán fideszes politikust, ráadásul több évre. Ez Dézsi hálája azért, mert Németh végigkampányolta neki az elmúlt heteket, egyben akadály a törekvésünk előtt, hogy rendbe rakjuk a közpénzek fekete lyukát, a Győr-Szolt” – írja a Facebookon Pintér Bence, Győr megválasztott polgármestere. 

Mint fogalmaz, a Győr-Szol a város legnagyobb cége, ez a szervezet szorul rá leginkább a rendrakásra. „A cég élén szerintünk nem megkérdőjelezhető tisztességű pártkatonákra, Dézsi-emberekre van szükség, hanem feddhetetlen, szakmai, konszenzussal kinevezett vezetésre, akiknek már a személye is garancia arra, hogy nem folytatódik a cégnél az a lopás, ami eddig jellemző volt.”

Pintér felszólította a mandátuma végét kitöltő képviselőket, hogy amennyiben tényleg közgyűlés elé kerül a javaslat, ne szavazzák meg. „A megszavazásával ugyanis ismét szégyent hoznának városunkra, és akadályoznák a győriek választáson kinyilvánított akaratát, ami szerint elég volt Dézsi Csaba Andrásból és az olyan embereiből, mint Németh Zoltán.” 

Győrben szoros eredményben tudott Pintér Bence győzni a kormánypárti Dézsi Csaba András ellen. Később Dézsi kezdeményezésére újraszámolták a szavazatokat, így még tovább nőtt Pintér előnye

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk