Ittas rollerezés miatt emeltek vádat a mohácsi fideszes polgármester ellen

  • narancs.hu
  • 2023. május 5.

Kis-Magyarország

A polgármester elesett, majd a szonda pozitívat mutatott. 

Ittas vezetés miatt emelt vádat a Baranya megyei főügyészség Pávkovics Gábor, Mohács fideszes polgármestere ellen – számol be az ATV Híradója.

A csatorna úgy tudja, Pávkovics néhány héttel ezelőtt ittas állapotban vezette rollerét, amikor a Duna-parti városban elesett.

A baleset során a polgármester könnyebb sérüléseket szenvedett, az alkoholszonda viszont pozitívan jelzett, így a járőrök vérvételre előállították.

A főügyészség most pénzbüntetést és vezetéstől való eltiltást kért a polgármester ellen a bíróságtól. Az ügyben elfogultság miatt a Komlói Járásbíróság jár majd el.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Legendák egymás közt

  • - turcsányi -

Az alapító atyák Franciaországban viselt dolgainak meglehetős keletje van vásznon és képernyőn. Gondoljunk csak a John Adams pályáját feldolgozó HBO-sorozatra, vagy éppenséggel a magáért beszélő Jefferson Párizsban című moziműre, a derék Nick Nolte játékával (és James Ivory rendezésében).