Koltai Róbert szerint a polgármester nem engedte fellépni Ócsán

  • narancs.hu
  • 2024. április 18.

Kis-Magyarország

A művelődési ház közlése szerint csak átszervezték a programokat. 

Egy Facebook-posztban tett közzé egy nyílt levelet Koltai Róbert színész, melyet a Pest megyei Ócsa polgármesterének és a város polgárainak címzett. Ebben Koltai azt írta, rengeteg előadást és önálló estet tartott már, és szinte mindenhol örömöt tudott nyújtani a közönségének "egyetlen hely kivételével, és ez a hely Ócsa volt". 

Koltai azt írta: "Megérkezett a felkérés az ócsai művelődési háztól egy kétórás önálló estről, rá két hétre jött a lemondás telefonon. Miszerint a polgarmester úr nem engedélyezi! Nemkívánatos személy lettem tisztelt ócsai közönség, jóllehet a többi szereplés kárpótol. Nem sorolom fel, hogy hol mindenhol várják tárt karokkal zenés estemet Dés László dalaival! Sajnálom!" 

A települést Bukodi Károly fideszes polgármester vezeti, aki egyelőre nem kommentálta a történteket, az eseményt eredetileg szervező ócsai Egressy Gábor Szabadidőközpont viszont a Facebookon a nyílt levélre válaszul azt közölte, hogy csak a programok átszervezése áll a háttérben. 

"Az elmúlt időszakban intenzív munkát folytattunk a város kulturális és szabadidős programjainak újratervezésében. Ennek során kiemelten fontos volt számunkra, hogy összehangoljuk a programokat az évfordulókkal és a jeles napokkal. Ez a folyamat néhány, már korábban tervezett program módosításával járt. Előfordulhat, hogy egy-egy program, vagy időpont módosításra került, azonban fontos hangsúlyozni, hogy ez nem a fellépő művész ellen irányult" – fogalmazott a művelődési ház. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk