Lezárt nézőtérnek játszott a zenekar Szekszárdon

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 17.

Kis-Magyarország

Hadházy filmje: zene, kordonnal kerített székek a szüreti napokon, így várták a minisztert és a főispánt.

Kordonnal lezárt nézőtérnek játszik az Alisca Brass Band Szekszárdon, a Szekszárdi Szüreti Napok feliratú molinó előtt, ezt lehet látni Hadházy Ákos négyperces videóján, amelyet a független országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán osztott meg. 

Az ellenzéki politikus posztja szerint ez a felvétel a Fidesz világképéről tanúskodik: a biztonsági őrök azért zárták le kordonnal a nézőteret, azért nem engedték leülni az embereket a Béla téri nagyszínpad elé, hogy a másfél órával később érkező Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszternek, Horváth István országgyűlési képviselőnek és Horváth Kálmán főispánnak legyen ott helye.

„Nem tudom, hogy utasították-e erre a szervezőket vagy a hatalom iránti túlbuzgó szolgalelkűség eredménye volt a városi fúvószenekart és a lakosokat is mélyen megalázó akció, de így is, úgy is szégyellhetik magukat (utóbbi esetben jobban). Persze leginkább azoknak kellene, akik kedvéért elzavarták a székekről az embereket” – írja a képviselő.

Azért a közönség a kordonon kívülről is tapsol.

A rendezvényről a miniszter is osztott meg fotókat. Ezeken látszik, ki hol ült.

Feltételezni lehet, hogy miután a meghívott vendégek odaértek, csak megnyíltak azok a kordonok a szekszárdi polgárok előtt is:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk