Leszavazta saját térségének fejlesztéseit a fideszes képviselő

  • narancs.hu
  • 2013. november 27.

Kis-Magyarország

„Nem a párttársam” – ezzel indokolta Pócs János, hogy miért nem támogatta a Jászság fejlesztését. Már hogy a benyújtó Szekeres Imre nem a párttársa.

Saját térségének fejlesztéseit nem támogatta a Jászság két kormánypárti politikusa, Szabó Tamás és Pócs János – írja a Jászblog. Az eset előzménye, hogy a szocialista Szekeres Imre a költségvetéshez módosító indítványokat nyújtott be. A parlament honlapján ezek megtekinthetők.

Ezekben ezt kérte a szocialista politikus:

– Hűtőgépgyári sportlétesítmény fejlesztése Jászberényben

Autóbusz-megálló korszerűsítése Jászberényben

Kerékpárút felújítása Jászberényben

Műjégpálya fedetté alakítása Jászberényben

31-32-es főút Jászberényt elkerülő szakaszának létrehozása

Közösségi tér kialakítása Jászberényben

Ivóvízhálózat rekonstrukciója Jászberényben

– illetve más környékbeli utak felújítása

 

Ezekből vonta volna el a szükséges pénzt:

– Nemzeti stadionfejlesztési terv

– Kormányzati kommunikáció

 

Pócs János

Pócs János

Fotó: MTI

Az ügy kapcsán felhívtuk Pócs Jánost is, aki elismerte, hogy jászsági képviselőként (Jász-Nagykun-Szolnok megye, 2. vk.) nem támogatta Szekeres indítványait. A kormánypárti képviselő azt mondta az ügyben a magyarnarancs.hu-nak: „Szekeres Imre nem a párttársam. Én a kormányfrakció tagjaként csak olyat tudok szavazatommal felelősen támogatni, amit a kormány is tud támogatni. Szekeres Imrének volt nyolc éve, hogy tegyen valamit a Jászságért. Most – miután már nem terheli felelősség a vállát – csak kampányfogásokkal él. Ehhez én nem asszisztálok.” Érdeklődtünk, hogy mennyiben jó a Jászságnak, ha az ország más területein épülnek focistadionok, de Pócs János erre már nem kívánt reagálni.

Figyelmébe ajánljuk