Nyíregyházán is kezdődik a trollkodás: itt is az ellenzék a célpont

  • B. T.
  • 2019. július 25.

Kis-Magyarország

Keszthely után az ország keleti fertályán, Nyíregyházán is trolltámadás érte a helyi ellenzéki összefogást.

„Láthatóan a Fidesz érdekét szolgáló és az ellenzéket lejárató trolloldalt hirdettek be, nagy pénzzel letarolva a várost. A helyi összefogásból  a jobbikos képviselő az első célpont" – tájékoztatta lapunkat Lövei Csaba, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) nyíregyházi vezetője. Nemrégiben számoltunk be, hogy hasonló akció történt Keszthelyen is.

A "Nyíregyi műhód" nevű trollodalon megtalálható, tendenciózusan és lejártó jelleggel összevágott videóban – amely feltehetőleg egy sorozat első része lehet – Lengyel Mátét, a Jobbik helyi vezetőjét és önkormányzati képviselőjét próbálják pellengérre állítani.

„Félnek és hibáznak is”

Lövei Csaba szerint ez azért van, mert a Fidesz fél. „Lengyel Máté összevágott videón nagyjából ugyanabban az öltözékben van, de mellette ülve nekem háromféle nyakkendőm és ingem van, így feltételezhető, hogy minimum ennyi közgyűlésből rakták össze ezt a hazug felvételt” – mondta portálunknak Lövei.

Jeszenszki (középen), Lengyel (balra) Lövei (jobb oldal)

Jeszenszki (középen), Lengyel (balra) Lövei (jobb oldal)

 

A Nyíregyházán megvalósult ellenzéki összefogásról a Narancs.hu július legelején számolt be. A Nyírség fővárosában az ellenzék közös polgármesterjelöltje a pedagógusként dolgozó Jeszenszki András, aki a korábbi helyhatósági választásokon már négy alkalommal győzött egyéni önkormányzati választókörben.

Figyelmébe ajánljuk