Simán levágta a fotójáról a jobbikos jászberényi polgármestert a fideszes Pócs János

Kis-Magyarország

Mintha ott se lett volna az új jászberényi óvoda alapkőletételén.  

Jászberényben egy új, három csoportos katolikus óvodát építenek az Egri Főegyházmegye beruházásában bruttó 870 millió forintból a Szentháromság téren, a plébánia területén. Az új óvoda ünnepélyes alapkőletételén természetesen megjelent Budai Lóránt, Jászberény jobbikos polgármestere és Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt is, és mindketten be is számoltak az eseményről a közösségi oldalukon.

De míg Budai az alapkőletételi ceremónián készült több képről nem hagyta le Pócsot, addig a fideszes képviselő simán levágta róla őt, Budainak csak a keze maradt látható az alapkőletételes fotókon. 

Íme az esemény Budai fotóján: 

 
Szürke kabátban Budai Lóránt fogja a szalagot, jobb szélen Pócs János
Fotó: Facebook/Budai Lóránt
 

 És íme Pócs Jánosén: 

 
Budai Lórántnak csak keze maradt látható, mintha ott se lett volna 
Fotó: Facebook/Pócs János
 

Sőt, Pócs egy videós beszámolót is közzétett az óvoda alapkőletételéről, ám Budai ezen sem jelenik meg. 

Pócs nemrég a jászárokszállási lakossági fórumán is kikelt a jászberényi polgármester ellen, igaz, nem is ő az ellenfele a választásokon, hanem Kertész Ottó. A fideszes képviselő a fórumon viszont "beteghordóként" hivatkozott Budaira, korábbi munkájára utalva.

Kedves Olvasónk!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. Ezt a rovatát vidéki újságírók írják szűkebb környezetük országosan is fontos eseményeiről. Életbevágónak tartjuk, hogy Magyarország lakói értesüljenek olyan helyi történetekről és véleményekről, amelyeket a kormányhatalom eltitkolni igyekszik.

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

Nézzen be a magyarnarancs.hu-ra mindennap: itt ingyenesen megtalálja a nap legfontosabb híreit, és még sokkal többet! De a nyomtatott heti Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt. S ha tetszett, amit olvasott, kérjük, támogasson minket.

Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk