Teljesíti a büntetésként kirótt közmunkát a Momentum politikusa

  • narancs.hu
  • 2024. január 6.

Kis-Magyarország

A debreceni Szabó Bence bűne az volt, hogy transzparenst készített az akkugyárak ellen.

Szabó Bence, a Momentum debreceni önkormányzati képviselője a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy elkezdte teljesíteni a 48 óra közhasznú munkát, amire azért ítélték, mert kiállt Debrecen polgármesterével szemben az akkumulátorgyárak ellen, aki feljelentette ezért.

„Mindeközben Papp László polgármester továbbra sem mer kiállni a debreceniek elé és azokat a civileket, akik a gyermekeik és városunk jövőjét védik, a debreceni Fidelitas troll oldalain keresztül próbálja lejáratni. Két dolog biztos. Papp László nem érdemli meg a debreceniek bizalmát, én pedig továbbra is ki fogok állni Debrecenért, bármilyen módon is próbálnak megfélemlíteni” – tette hozzá bejegyzésében a Momentum politikusa.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Skócia-Magyarország 0-1, életben maradtak a továbbjutási esélyek

  • narancs.hu

Az újpesti Csoboth Kevin utolsó percben lőtt góljával győztünk. 3 ponttal a harmadik helyen zárta a csoportot a válogatott, a következő napokban dől el, hogy ez elég lesz-e a továbbjutáshoz, a többi csoport végeredményétől függ. A meccsen Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, mentő vitte el.

Mi fán terem az ökoirodalom?

A hetvenes években felforgató versekben olvastunk olyat, amit ma a Facebook-kommentelők megfogalmaznak a klímakatasztrófáról. De mi kell ahhoz, hogy az irodalom hitelesen szóljon az ember és a természet kapcsolatáról? Csabai Máté írását vettük elő az Ásatás-sorozatban.