Újabb törpekilátót talált Hadházy Ákos

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 5.

Kis-Magyarország

EU-s pénzből épültek „turistamágnesek” Borsodban.

50 millió forint EU-támogatásból épült az az „élménypont”, vagyis a Ködfátyol-kilátó a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szegi községben, ami a fotók szerint csak egy kicsit magasabb a kundszentmiklósi törpekilátónál – és legalább szebb is.

„A kivitelező egy budapesti cég volt, amely több közbeszerzést nyert már Szegiben. Kellett ez, mint egy falat kenyér és a méteres gazból látszik az is, mennyire komolyan gondolta az egészet a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság” – kommentálta Hadházy a Facebookon.

„A hiánypótló élménypont mellett másik kettő ilyen attrakció létesült még, összesen félmilliárdból” – tette hozzá a képviselő. „Erdőbényén egy »kádárház«, Hercegkúton egy »borpavilon« jött létre. A három közbeszerzés összesen bruttó 350 millióra rúgott, a maradék 150 millió sorsáról nem tudni. Biztos sokat költöttek pl. honlapra is, csak kicsit elfelejtették befejezni, pl. képeket, nyitvatartást , elérhetőséget feltölteni a »turistamágnesek« honlapjára.”

Ez meg itt egy ÉLMÉNYPONT, avagy KÖDFÁTYOL KILÁTÓ Szegi községben, bruttó 50 millió forint EU-s támogatásból A...

Posted by Hadházy Ákos on Friday, August 4, 2023

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk