Sokan lélekben még ma is Twin Peaksben élnek

  • narancs.hu
  • 2016. december 14.

Könyv

Csütörtökön megjelenő karácsonyi szuperszámunkban megszólal Mark Frost, a Twin Peaks atyja, David Lynch alkotótársa. Törpe, pite, Trump és természetfeletti jelenségek Köves Gábor interjújában.

Magyar Narancs: Beszélnünk kell a cseresznyés pitéről! Mit gondol, ki profitált többet a Twin Peaks kultuszából: a pitét árusító vendéglátóipari egység, mely a sorozatban RR Dinerként szerepel, vagy a pólóárusok, akik a Who Killed Laura Palmer pólókat gyártották?

false

Mark Frost: A kérdéses kávézó North Bendben mind a mai napig szép forgalmat bonyolít. A Twin Peaks-turisták térképén még mindig kitüntetett helyet foglal el, nekik ez maga az epicentrum. Tavaly ismét ott jártam magam is, amikor az új sorozatot forgattuk, és mondhatom: nem lehet okuk a panaszra. A világ minden tájáról érkeznek pitések. A rajongók a legapróbb részletekig ismerik a sorozatot, sokkal jobban kiigazodnak az összefüggéseken, mint David Lynch vagy én. Mi továbbléptünk, mással foglalkoztunk, de sokan lélekben még ma is Twin Peaksben élnek.

További finomságok a karácsonyi dupla számban!

Figyelmébe ajánljuk