A Biden-család úgy döntött, nem kell törődni a kritikákkal

  • narancs.hu
  • 2024. július 1.

Külpol

Nem lép vissza az amerikai elnök a demokrata jelöltségtől.

Arra kéri Biden családja az elnököt, hogy ne törődjön azokkal a hangokkal, amelyek a visszalépését követelik, és tekintsen el a Trumppal való, katasztrofális kimenetelő vitától – írja a BBC. Az egész vasárnapot a rokonokkal töltötte, akik arra biztatták, hogy folytassa.

Minden felmérés és minden jel arra mutat, hogy a szavazókat nagyon aggasztja a 81 éves Biden életkora, aki szereplésein egyre ijesztőbb jelenségeket produkál, láthatatlan emberekkel fog kezet és botladozik, a beszéde is összefüggéstelen.

Még a saját szavazói 72 százaléka is úgy véli, hogy nincsen a kellő mentális egészség birtokában a feladathoz.

Jill Biden a Vogue magazinnak azt mondta, hogy nem engedik, hogy az a 90 perc határozza meg a következő négy évet. A tévévitán ugyanis Biden nagyon rossz teljesítményt nyújtott.

A múlt héten már a New York Times is arról írt, hogy Biden a nemzet érdekét szolgálná, ha visszalépne. De a visszalépése a Demokrata Párt egységét is megbonthatná, amelyen elsősorban a gázai konfliktus miatt jelentkeztek törésvonalak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk