A Hetek szerint mégis lehet magyar áldozata a Hamász mészárlásának

  • narancs.hu
  • 2023. október 31.

Külpol

Izraeli forrásokra hivatkoznak. És 2, eddig nem ismert túszról is beszámoltak.

A Hetek hetilap online felületén megjelent egy interjú, melyben Osnat Weiss magyar-izraeli állampolgár arról mesélt, hogy családjából többen is a Be'eri kibucban laktak, azon a településen, ahol az egyik legkegyetlenebb mészárlás történt október 7-én. Weiss elmondta,

egyik bátyját, Ilant a támadás óta nem látták, őt eltűntként tartják nyilván, míg a feleségét (Shiri) és 18 éves lányát (Noga) túszként vitték Gázába a Hamasz dzsihadistái.

A Hetek szerint őket eddig nem számolták aközé a négy, magyar érintetségű túsz közé, akikről a külügy is tájékoztatást adott.

A lap azt írja, Osnat másik bátyját, Amirt (aki állítása szerint szintén magyar állampolgár) a feleségével együtt megölték a terroristák az otthonukban.

A Hetek úgy tudja eszerint, hogy

a Hamász terrortámadásának van magyar áldozata.

Megkeresték az ügyben a Külügyminisztériumot is, de eddig nem válaszoltak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk