A szerb miniszterelnök-helyettes szerint merényletet tervezhettek Orbán ellen

  • narancs.hu
  • 2024. október 13.

Külpol

Szijjártó azonban nem tud ilyesmiről. 

Alekszandr Vulin szerb miniszterelnök-helyettes egy orosz lapnak azt nyilatkozta, hogy Orbán Viktor ellen merényletet terveztek – vette észre az Index. Vuln szerint nem véletlen, hogy kísérletet tettek Robert Fico szlovák kormányfő meggyilkolására, „megölték Ebrahim iráni elnököt” (az iráni állami hírügynökség a májusban, fedélzetén az elnökkel lezuhant helikopterről balesetként számolt be), és Donald Trumpot is megpróbálták meggyilkolni.

A miniszterelnök-helyettes azt mondta, információt kaptak arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ellen is merényletet készítettek elő. A támadásokat az köti össze szerinte, hogy mindannyian béketárgyalásokat szorgalmaztak az Ukrajna elleni invázió kapcsán.

Szijjártó Péter külügyminiszter az orosz állami hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, nincs tudomása arról, hogy merénylet készült volna Orbán ellen. „Nem tudok ilyen próbálkozásról, de azt tudom, hogy jogi, pénzügyi és politikai támadások is érik a miniszterelnököt, a kormányt, az országot”

 

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk