Bident szidta egy hülyeségért, amit Trump mondott

  • narancs.hu
  • 2023. december 24.

Külpol

Joe Rogant, az egyik legnépszerűbb amerikai podcastert kollégái rögtön, élő adásban cáfolták, az eredeti hangfelvétellel.

Joe Biden, a jelenlegi amerikai elnök alkalmatlan feladata ellátására a mentális állapota miatt, hiszen olyat is mondott, hogy a függetlenségi háborúban repterek körül zajlottak a harcok – erről beszélt Joe Rogan, a hírek szerint az egyik legnépszerűbb  amerikai podcaster a műsorában.

A Telex által szemlézett eset azért érdekes, mert képet ad az amerikai média világáról, ahol a hagyományt, hogy hír szent és a vélemény szabad, máshogyan ápolják, mint mifelénk.

A Joe Rogan Experience című műsor készítői, Rogan kollégái ugyanis az állítás elhangzása után azonnal előkerestek egy felvételt, és be is játszották.

Ebből kiderül, hogy a repteres butaságot nem is Joe Biden, hanem elődje, Donald Trump mondta. Biden csak idézte, azért, hogy gúnyolódhasson rajta.

A beszélgetés ezek után a beszámoló szerint úgy folytatódott, hogy a műsorvezető azt mondta,  „jó, jó, hát megesik az ilyen, nyelvbotlás volt”, és megegyezett beszélgetőtársával abban, hogy nem lehet már bízni a médiában. 

Ami a repteres elszólást illeti, Donald Trump 2019. július 4-én, a függetlenség napján mondott ünnepi beszédében állította azt, hogy a függetlenségi háború kezdetén az amerikai hadsereg megszállta a reptereket. Holott a repülőgépet 125 évvel a függetlenségi háború után találták föl.

Az elszólásra a beszámolók alapján a magyarázat nem a tudatlanság, hanem hogy Trump nem igazán tudott súgógépről olvasni.

A címlapkép forrása ez a Facebook-oldal

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.