Ezer elkavarodott bőrönd is lehet a londoni Heathrow-n

  • narancs.hu
  • 2022. június 18.

Külpol

Vannak problémák – ismerte el a reptér vezérigazgatója.

Több száz – vagy ezer – bőrönd is elkeveredhetett London legnagyobb repülőterén, a Heathrow-n a csomagkezelő rendszer meghibásodása miatt.

A hibát – mint a Daily Mailre hivatkozva a 444 írja – már elhárították, a bőröndök gazdáit azonban még nem sikerült beazonosítani.

A bőröndhegyről készült fotók azután kerültek föl az internetre, hogy a reptér vezérigazgatója kisebb fennakadásokról beszélt. Később a helyzetértékelést úgy módosították, hogy vannak problémák.  

Mindez azt jelenti, hogy nem órákba, hanem napokba is telhet, mire mindenki hozzájut a poggyászához. A reptér vezetői úgy becsülik, két nap alatt felszámolják a káoszt.

A Sky News védelem- és biztonságpolitikai szerkesztője, Deborah Haynes azt írta saját weboldalán, hogy még életében nem látott ilyen rumlit. A reptéri dolgozók ábécésorrendbe próbálják rendezni a csomagokat, ami szerinte „eposzi” vállalkozás.

Ez a leadkép forrása

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk