Geert Wildersék is csatlakoznak Orbánék pártszövetségéhez

  • narancs.hu
  • 2024. július 6.

Külpol

Újabb szélsőjobbos párt került a csapatba. 

Büszkén csatlakozik a szélsőjobboldali holland Szabadságpárt (PVV) elnöke, Geert Wilders az Orbán Viktorék által gründolt Patrioták Európáért nevű csoporthoz, ahol a Fidesz mellett az Osztrák Szabadságpárt, a cseh ANO, a portugál Chega, valamint a spanyol VOX tanyázik. Az önnálló frakció alakításához 7 ország 23 képviselőjére lesz szükségük, ezzel tovább nőtt ennek az esélye. 

Mint a 444.hu megírta, Wilders párja 6 helyet szerzett a júniusi választáson. Mint fogalmazott közleményében, hazafiak, ellenállnak a bevándorlásnak, megvédik a békét, a szabadságot, a zsidó-keresztény hagyományokat, a családokat, valamint támogatják Ukrajnát.

A lengyel Jog és Igazságosság, valamint a német AfD nem csatlakozik a pártcsaládhoz, arra van esély, hogy a francia választások után a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés beszállhat. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk