Nem bandaháború, családi vita: lövöldöztek Bécsben

  • narancs.hu
  • 2023. október 8.

Külpol

Négy ember megsebesült, négyet letartóztattak.

Bécs-Floridsdorfban fegyverek dördültek szombaton későn este, négy embert lőtt és szúrt sérülésekkel vittek kórházba – tudósított a Kronen Zeitung.

A hírek eredetileg arról szóltak, két rivális csoport csapott össze, de ezt a rendőrség nem erősítette meg. A mostani információk szerint egy családi vita fajult odáig, hogy a felek kést, lőfegyvert rántottak. A rendőrök lezárták a környéket, és arra kérték az embereket, ne menjenek az utcára.

A rendőrség úgy tájékoztatott, hogy a gyanúsítottak egy fekete Mercedessel és egy piros elektromos autóval menekültek el. Az autókat később megtalálták, lefoglalták, és négy embert gyanúsítottként letartóztattak. 

A feltételezett elkövetők mind osztrák állampolgárok, a négy sérült viszont bosnyák.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk