Trump és Zelenszkij „jót beszélgettek” telefonon

  • narancs.hu
  • 2024. július 20.

Külpol

Egyelőre semmi konkrétum.

„Nagyon jót" beszélgetett telefonon Donald Trump és Volodimir Zelenszkij, írta az amerikai elnökjelölt a közösségi oldalán.

„Értékelem, hogy Zelenszkij elnök megkeresett, mert én az Amerikai Egyesült Államok következő elnökeként békét hozok a világnak, véget vetek a háborúnak, ami sok emberéletet követelt és megszámlálhatatlan ártatlan családot szakított szét. Mindkét félnek lehetősége lesz tárgyalni egy olyan megállapodásról, ami véget vet az erőszaknak és utat nyit a jólét felé” – írta.

Az ukrán elnök hasonló tömörséggel számolt be a telefonhívásról az X-en: „Beszéltem Donald Trumppal, hogy gratuláljak neki a republikánus jelöltséghez, és elítéljem a sokkoló pennsylvaniai merényletet. Erőt és teljes biztonságot kívántam neki a jövőben. Elmondtam neki, hogy életmentő a kétpárti és kétkamarás amerikai támogatás nemzetünk szabadságának és függetlenségének védelme érdekében. Ukrajna mindig hálás lesz az Egyesült Államoknak, hogy segített megerősíteni az ellenállásunkat az orosz terrorral szemben. Az orosz támadások városaink és falvaink ellen nap mint nap folytatódnak. Megállapodtunk Trump elnökkel, hogy személyes találkozón beszélünk az igazságos és tartós béke lépéseiről.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk