Érkeznek az őszi fagyok

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 29.

Lokál

Reggelente már látványosan vége lesz a nyárnak így szeptember végén.

Érkezik szeptember végére az igazi hideg: Nyugat-Magyarországon, az Őrségben hétfő hajnalban a fagypont alá is kerülhet a hőmérséklet az Időkép előrejelzése alapján, -3 fok is lehet itt. Kedd reggel az északi völgyekben várható hidegebb idő, Zabarban például 3 fokig is csökkenhet a hőmérséklet a hét elején.

Hétfőn leginkább a Dunántúlon és Észak-Magyarországon lesz alacsonyabb, 5 fok körüli vagy ez alatti minimum hőmérséklet, a talaj mentén több helyen is lehet gyenge fagy.

Bár reggel hideg lesz, azért napsütést is kapunk, keleten pedig némi szelet is mellé. Az előrejelzések szerint az országban sehol sem lesz melegebb 20 foknál, a csúcsértékek 14 és 19 fok között lesznek.

Kedd reggel elsősorban az Északi-középhegység és a Nyírség völgyeiben lesz majd hidegebb idő. A hét közepe felé aztán jön majd az eső, szerdán a Dunántúl nyugati és középső felén akár 40-50 mm eső is lehullhat.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Elhunyt Karsai Dániel

  • narancs.hu
Negyvenhét éves korában meghalt Karsai Dániel. Az alkotmányjogász több mint három éven át hősiesen küzdött gyógyíthatatlan betegségével, miközben próbálta elérni az aktív eutanázia magyarországi engedélyezését.